Всички сме чували, че кучето е най-добрият приятел на човека. Но,

...
Всички сме чували, че кучето е най-добрият приятел на човека. Но,
Коментари Харесай

Кого слушат повече кучетата - мъжете или жените

Всички сме чували, че кучето е най-хубавият приятел на индивида. Но, става известно, и то май има своите желания по сексуален симптом, колкото и недопустимо да ни звучи това в днешни дни. Този извод можем да си създадем въз основата на ново забавно проучване.
 Наистина ли сме по-щастливи и по-малко уплашени, в случай че имаме куче
Още една причина да си отглеждаме куче

Науката го потвърждава

Учени от унгарския университет Eötvös Loránd организират забавен опит, при който благодарение на специфични скенери проучват какво се случва в мозъка на кучетата, до момента в който разнообразни хора приказват около тях.

И се открива, че четириногите имат по-голяма сензитивност към речта, която е ориентирана съответна към тях, а още по-голяма е, в случай че тази тирада идва от дами. Изследователите считат, че това се дължи на по-високия звук и лекото преиграване, което се вижда постоянно, когато дамите приказват на животни или на бебета. Защото същото е намерено и при проучвания с дребни деца, прецизира Daily Mail.
 Снимка 631751

Това обаче е първото научно доказателство, че така наречен пресилена прозодия способства за по-ефективната обработка на речта от и по този начин те по-добре схващат командите, които им се дават. И до момента в който при бебетата желанията към женския глас са свързани с вътрматочното излагане точно на него през деветте месеца на бременността, при четириногите няма тази причинност.
 Куче с другарче - тайната за благополучен и дълъг живот на домашния любим
Как кучето ни да е щастливо и да живее по-дълго

Колко малко им би трябвало

При кучетата по-високият звук на женския глас не се използва в връзката със себеподобните и по тази причина учените считат, че става дума за невронни желания, които животните са развили по време на опитомяването си. И по този начин умерено можем да назовем кучето най-хубавия другар на дамата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР